Kundanpassad Produktion

Många företag använder idag musik från TWM som företagshälsovård, för att profilera sig, vid olika marknadsföringskampanjer m.m. För större projekt kan vi även erbjuda helhetslösningar där vi (tillsammans med kunden) tar fram en skräddarsydd inspelning anpassad (efter) just för ditt behov. Oavsett om du eller ditt företag är intresserade av att använda såväl vår musik som någon av våra avslappningsövningar är ni alltid välkomna att kontakta oss så hjälper vi dig.

avslappning yoga meditation inspiration wellness

Förutom de egna produkterna som ni hittar i vår webbutik tar vi även fram ett flertal kundanpassade produktioner varje år. Produktionerna kan vara i form av fysiska CD skivor, digitala produktioner och övriga ljudproduktioner. Projekten kan vara allt från ett enkelt upplägg med en befintlig CD som kundanpassas layoutmässigt till ett större projekt där vi kan bidra med projektledning, kundanpassat innehåll, studioarbete/nyinspelningar, CD layout.

Skälen till att så många företag tar fram en kundanpassad produktion är allt från att stärka och kunna ge ett friskvårdsverktyg till sina anställda, att vårda och stärka sitt varumärke, som produkt i en marknadsföringskampanj, en egen produkt att sälja i butik m fl. Vi har även varit med och tagit fram rena ljudproduktioner i samband med en ny inredningsarkitektur, i väntrum på sjukhus för att få en lugn och vilsam atmosfär m.m.Exempel på några av våra kunder som vi har haft glädjen att samarbeta med:

WWF, Lipton, Nationalmuseum, Friskis & Svettis, Statoil, Becel, Bankhälsan, Universeum, Allers förlag, Bonnier, Korpen, Yasuragi Hasseludden, Skepparholmen, SmithKline Beecham, Promas, Select Wellness, Team Shakti, Kreativ Insikt, Ylab.


webshop downloads relaxtones katalog nyhetsbrev gastbok blogg facebook

Producerad av Mixdesign