Wellness Coaching

Mental träning / Coaching / Guidad avslappning / Motion & Hälsa
Ibland kanske det inte känns helt lätt att slappna av eller på egen hand nå ett mål du satt upp. Då kan det vara både skönt och värdefullt att bli vägledd, stöttad och peppad av en coach. I denna kategori finns ett rikt urval guidade träningsprogram för flera olika områden där du vill berika ditt liv, öka ditt välmående och nå dina mål. Många av programmen är utformade så att du kan välja mellan både korta och lite längre övningar.

Avslappning för Barn
Ibland kan barn behöva en motvikt till lek och aktivitet. Syftet med serien Avslappning för barn är att ge en stunds avkoppling, stärka barnets självförtroende och öka deras trygghetskänsla. Skivorna innehåller olika fantasiresor där barnet guidas in i trygga harmoniska världar och lär sig slappna av och stärka sin självtillit med hjälp av inre bilder.

Läs mer om Wellness Coaching i vår webshop.


Yoga

Yoga är en lustfylld träning som ger dig styrka, smidighet och mental avslappning. Det är en indisk tradition som utövats och noga dokumenterats i tusentals år. Till en början var yoga inte en fysiskt träningsform utan en själslig resa mot välbefinnande. Idag finns ett flertal olika träningsformer av yoga att välja på. Men målet är fortfarande detsamma. Att stärka människan till både kropp, själ och sinne och att hitta en fysisk styrka och en inre balans. Det skapar den unika "må-bra känslan" som gjort denna träningsform populär i vårt stressade samhälle. Ordet yoga är sanskrit och betyder just förening av kropp, tanke och själ.

webshop downloads relaxtones katalog nyhetsbrev gastbok blogg facebook

Producerad av Mixdesign