Nya Releaser

2011.01.20

JBCD082
(release 28/2-2011)

Malin Berghagen - Yoga med Malin

Malin Berghagen, en av Sveriges populäraste inspiratörer inom området hälsa & medveten livsstil, släpper nu en efterlängtad Yoga CD där hon på ett lättsamt sätt lär ut några av sina inspirerande yogapass.

Yoga är enkel träning för kropp och själ och här har Malin tagit fram några yogapass så att du lätt kan träna hemma i lugn och ro. Passar både för dig som är nybörjare och för dig som är en mer erfaren yogautövare.

 

A Touch of Paradise – Jonas Angerud

JBCD081
(release 31/3-2010)

Tänk att få hitta en plats, en plats där solen alltid skiner. En plats där känslan av fullständig harmoni råder - där livet känns både kravlöst och bekymmersfritt.

På A Touch of Paradise förmedlar Jonas Angerud just den känslan med sitt mjuka och följsamma gitarrspel. Musiken sprudlar av både längtan och hopp och tar dig med till din alldeles egen oas av måbra-känsla och inspiration. Låt naturens skönhet och de rena tonerna få bli en del av ditt eget paradis.

 

Aquaeum – Andreas Andersson

JBCD080
(release okt 2009)

Följ med på vattnets fascinerande väg genom naturens storslagenhet på vår jord. En fantastisk inspelning musikalisk resa där harmonisk och vilsam musik flätas samman med vattnets och naturens mångfacetterade ljud.

Från glaciärens porlande bäckar - forsens livliga brus - de lugna vattendragen - ut i det stora blå och ända ner till Amazonas exotiska och förtrollande regnskog. Ett mästerverk som ger dig en sagolikt upplevelse när du lyssnar I hörlurar. Aquaeum är framtagen i samarbete med Universeum, Nordens största science center (Göteborg).

 

Balans & Harmoni – enkla övningar på Shaktimattan

TESH-08
(release aug 2009)

Att ligga på spikmatta är det senaste och äldsta inom självterapier. Avslappningsövningarna på denna cd hjälper dig att fokusera på din andning så att din kropp slappnar av när du ligger på din Shakti spikmatta.

Den sköna musiken blir också ett stöd till att koppla av och bara njuta av din stund på mattan. Om du har möjlighet så ligg gärna på din Shakti spikmatta ca 20 minuter varje dag.

 

Magiska lådan – Anna Östlund

JBCD075
(release sept 2008)

Magiska lådan innehåller två fantasiresor där barnet guidas in i trygga och harmoniska världar med hjälp av Anna Östlunds varma och inlevelsefulla röst.

En rofylld möjlighet att koppla av och varva ner inför sömn eller vila. . Under vägledning får barnet en rofylld möjlighet att koppla av och varva ner inför sömn eller vila. Barnet får samtidigt utveckla sin egen fantasi och stärka känslan av trygghet och självtillit.

Fantasiresan "Mysiga skogen" hjälper barnet att stegvis komma till ro och somna lugnt och skönt, medan "Magiska lådan" fungerar bäst för avkoppling och vila.

Den specialskrivna bakgrundsmusiken finns även som separata spår och kan t.ex. spelas som en rogivande fortsättning på fantasiresorna.

Till cd:n ingår också ett bokhäfte, där sagorna är illustrerade med både text och bild.

Vänder sig till barn mellan 3 - 9 år.

 

Inre Harmoni III - Blandade artister

JBCD074
(release sept 2008)

Allt finns samlat på Inre Harmoni – här får du njuta av den bästa avslappningsmusiken med de främsta artisterna inom genren.

Inre Harmoni III är en fantastisk stämningsskapare, fylld med inspirerande musik som hjälper dig att förstärka din lust och kreativitet samtidigt som du ökar din förmåga att hålla koncentration och fokus i ett avspänt tillstånd. En härlig samling musik, skriven och framförd av några av våra främsta artister.

De rika nyanserna och spännvidden i den själfullt inspirerande musiken är sammanflätad i ett välbalanserat jämnt och behagligt flöde. Underbar att njuta av antingen du söker kreativ stimulans eller vill ha en avspänd stämning för att komma ner i varv. Lyssna och njut!

 

Global Journey - Tomas Edström

JBCD073
(release sept 2008)

Med Global Journey får du en biljett till en gränslös och exklusiv resa runt jorden. Här möts musikaliska rötter från världens alla hörn.

Den jordnära pulsen från tillbakalutad lounge och soft chillout kryddas med spännande instrument och färgstarka melodier från exotiska kulturer. Ur det föds en härligt inbjudanden mix som är både mustig och vilsam på samma gång. Global Journey är en underbart skön och befriande stämningsskapare, samtidigt som den inbjuder till gränslösa upplevelser när du vill lyssna mer aktivt. Oavsett hur du väljer, kan du vara förvissad om att det är en resa du aldrig vill ska ta slut.

 
webshop downloads relaxtones katalog nyhetsbrev gastbok blogg facebook

Producerad av Mixdesign