Musik

Musik för många tillfällen
Musik och ljud har en fantastisk förmåga att påverka vår sinnesstämning och vårt mående i mycket högre grad än de flesta av oss kanske tänker på. Tänk på hur du och din kropp reagerar på olika sätt vid ljudet av en vinande motorsåg jämfört med koltrastens sång. Eller hur filmmusik förändrar och förstärker känslan, stämningen och upplevelsen av en film du ser.

Musikens funktion att påverka oss kan vi medvetet använda för att nå ett specifikt tillstånd, t ex för att väcka ett minne till liv med en särskild sång eller få en ordentlig energikick av musik med hög puls och ett snabbt tempo. Med det här i åtanke är det lättare att föreställa sig vilken effekt harmonisk och rätt balanserad avslappningsmusik kan ha för vårt välmående när vi känner oss stressade och längtar efter att få varva ner eller bara få vara.

Idag vet vi att bristen på återhämtning är ett större hot mot ett liv i balans och harmoni än själva stressen i sig. Vi behöver helt enkelt byta anspänning mot avspänning då och då. Detta för att klara av och också må bra i ett liv med en lite högre växel emellanåt. Att lyssna på harmonisk musik är ett lika effektivt som enkelt och kravlöst medel att nå dit.

Det är måbra medicin som dessutom är njutbar och helt fri från biverkningar. I vår katalog finner du ett brett utbud av avkopplande och inspirerande musik. Vi har kategoriserat den för att du lättare ska hitta rätt beroende på den känsla och stämning du önskar.

Läs mer om våra musikkategorier.


webshop downloads relaxtones katalog nyhetsbrev gastbok blogg facebook

Producerad av Mixdesign