Om oss

avslappning yoga meditation inspiration wellness

Theta Wellness Music grundades 1993 utifrån en passion för både musik och personlig utveckling och vi är idag stolta över att vara det marknadsledande skivbolaget inom svenskproducerad avslappningsmusik. Vår vision är att du med musiken och naturens hjälp ska kunna hämta kraft och inspiration för såväl din inre som yttre balans. Vi vill helt enkelt inspirera till ett ökat välmående.

Vi har en lång och bred erfarenhet inom utgivning av specialkomponerad musik för avslappning och inspiration. Varje produktion är gjord med stor omsorg och utmärks av en mycket jämn och hög kvalitet. Våra svenska artister hittar mycket av sin inspiration i vår svenska natur och lyckas alltid med att lämna sin personliga stil när den översätts till avkopplande och vacker musik. Björn Melander som är vd, producent och musiker är engagerad och medverkar vid varje produktion som vi släpper på marknaden.

När vi tar fram produktioner inom Wellness Coaching (guidade avslappnings-, coaching- , meditation- och visualiserings- övningar för barn och vuxna) utformar vi innehållet i samråd med läkare, terapeuter, forskare, coacher, friskvårdskonsulter, sjukgymnaster, barnmorskor m fl allt beroende på inriktning. Vår ledstjärna är att våra produktioner alltid ska hålla en jämn och hög kvalitet med ett gediget innehåll då dessa skivor ska kunna användas såväl privat som professionellt.

Våra produkter kan du idag handla genom våra återförsäljare som finns runtom i landet. Vi har även en egen webshop där du hittar hela vårt sortiment och där du kan handla våra CD skivor eller välja att köpa och ladda ner musiken direkt till din mp3-spelare. Valet är ditt!

För oss är det även viktigt att alltid fortsätta utvecklas och kanalisera ut vår musik och våra produktioner i olika forum. Därför har vi nu tagit fram Wellness Music Library som är din egen musikbyrå på nätet. Här kan du som arbetar med musik gå in och leta, testa och hitta musik till dina arbetsprojekt. Du hittar även avkopplande ringsignaler Relaxtones i vår webbutik som du kan köpa och ladda ner till din mobil.

Välkommen in till en mer avslappnad och inspirerande värld med Theta Wellness Music!


webshop downloads relaxtones katalog nyhetsbrev gastbok blogg facebook

Producerad av Mixdesign